Wednesday, May 2, 2007

1 Mai

Oare psd-istii au facut si curat la locul faptei? Parcul Izvor arata ca o zona unde se arunca deseurile menajere. Pare deja pustiu, oare mai era cineva la ora 22 cand au fost artificiile?
Am vazut (la tv) cetateni suparati ca trebuiau sa plateasca pentru mici si bere. O tanti era suparata ca s-a anuntat peste tot ca se dau mici dar pentru ca nu s-a scris ca sunt cu bani era normal sa fie gratis. Perfecta logica psd-ista, daca nu este interzis in mod explicit in Constitutie inseamna ca e voie. Mai putin cazurile cand cetatenii strang semnaturi pentru dizolvarea parlamentului. Atunci nu mai e voie.
Un alt nene era suparat ca s-a scris la ziar ca se dau mici si de fapt nu erau gratis. O doamna era suparata ca statea de la 9 si abia primise un bon pentru 4 mici si o bere. Nu inteleg ce spera? 40 de mici? Din cate spune era nemancata de dimineata si deja simtea ca o ia ametela. Unii oameni sunt inconstienti?
Geoana a revenit la discursul tip iliescu 1990, cu patronii care exploateaza oamenii muncii uitand ca foarte multi psd-isti au firme si angajati , poate de multe ori platiti la negru sau cu salarii de mizerie. Este strigator la cer cum unul dintre cei care beneficiaza de salarii grase, casa de protocol , masini, calatorii in calitate de parlamentar , toate din impozitele pe salariile celor care muncesc, are tupeul sa foloseasca numele tinerei decedate in scop electoral.
Si n-am inteles ce cauta si Becali acolo? Mai nou e de stanga?

1 comment:

gabitzu said...

fotografii de la mitingul de pe 1 mai al psd sunt la www.fotoblog.ro

enjoy:)